Bli medlem

Som medlem bidrar du till utvecklingen för industrihampan i Sverige. Ju fler vi är desto mer kan vi påverka samhället i en positiv riktning.

Bli medlem i Svenska hampaförbundet – 100 kr/år

Hjälp till och utveckla hampan i Sverige. Medlemskapet gäller i ett år och då har du rösträtt på medlems- och årsmötena. 

500kr/år

bli medlem i Svenska Hampaförbundet och bidra till hampans utveckling i Sverige. 

1000kr/år

Bli medlem i Svenska Hampaförbundet och bidra till hampans utveckling i Sverige. 

3000kr/år

Bli medlem i Svenska Hampaförbundet och bidra till hampans utveckling i Sverige. 

Sveriges Hampaförbund – Hampa för folket!

En samlingsplats för svenskhampa

Svenska Hampaförbundet är en ideell organisation som verkar för att sprida kunskap och information kring hampa. Vi tror stark på kunskap och utbildning för att på så sätt skapa intresse och förståelse för grödan.

Vi riktat oss till både de som är intresserade av hampa och bönder som vill komma igång med odling av hampa. Hampaförbundet verkar för en ekologisk hållbar hampaindustri, samt agera presskontakt och informationskälla kring hampa.

Vi arbetar för

Ekologisk hållbarhet

Hampa är en av jordens främsta ekologiska resurser och besitter stor potential i hur vi kan uppnå ett ekologiskt hållbart samhälle.

Rättvis information

Det råder mycket regelkrångel kring hampa och även en hel del förvirring om vad hampa är för något. Vi arbetar aktivt för att ge en rättvis bild om vad hampans funktion & egenskaper.

Kunskap & information

Hampaförbundet lägger stor vikt vid utbildning. Vi arbetar för att sprida kunskap & information om hampa och dess närliggande områden.

Framtidens hampa

Hampan har historiskt sett varit en av de mest använda grödorna. Vi ser en stor potential för hampan i framtiden och letar ständigt efter nya områden där hampanindustri kan utvecklas.

Kontakta Oss

Vi finns inte tillgängliga just nu. Men du kan skicka oss ett epost så återkommer vi så snart vi kan.

Inte läsbart? Byt text. captcha txt